Vásárló belépés

Termékajánló

Partnereink

Termék részletekAudiofil-Varázs I.

Audiofil-Varázs I.

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Az ÁGOSTON LAJOS vezette csapat - szerénytelenség nélkül kijelenthetjük - megalkotta a hazai audiofil műszaki magazinok első számát. A füzet vezető szerzője így ír a Bevezetőben: "Ebben a füzetben azok számára ajánlunk kész recepteket, akik nem elégszenek meg a nagyáruházak kommersz vagy kevésbé kommersz választékával, és szívesen látnak hozzá egy saját berendezés megépítéséhez, s maga az építés is nagy élményt jelent számukra. Azok számára ajánljuk, akik már építgettek, s az apróbb akadályok leküzdésében már van némi gyakorlatuk...
Ebben a füzetben minden kapcsolás, minden leírás hosszas kísérletek eredménye, így a receptszerű utánépítés meghozza a várt eredményt..."
A 128 oldal terjedelmű, A4 méretű, az HEF 1. füzetéhez hasonlóan rendkívül igényes kivitelű »Audiofil-Varázs I.« HE Füzet kizárólag csak a szerkesztőség HAM-bazárjában kapható.
A termék tulajdonságai
Kedves építgető Barátaink! Az Audiofil–Varázs I.-ben, sajnos, tévesen adtam meg a 20 W-os hibrid, "A" osztályú végfok meghajtó tranzisztorainak típusszámát. A 91. oldalon levő kapcsolásban a helyes típusjelzés: a T3-nál az MJE243 (npn), a T4-nél pedig az MJE253 (pnp). Remélem, több hibát nem követtem el. Szíves elnézéseteket kérem! A (06 30) 255–7603-as telefonon továbbra is rendelkezésre állok, Ágoston Lajos.
Webáruház készítés