Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Termékajánló

Partnereink

Termék részletekMX-25 404 típ. in-circuit SMD R-C-D mérő

MX-25 404 típ. in-circuit SMD R-C-D mérő

Státusz
ÚJ    
Termék ára
6 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
3 ¾ digites kijelzés

R-mérés 40 Mohm-ig
C-mérés 200 mikroF-ig
D-mérés kapocsfesz. kijelzéssel

Relatívérték-mérés, aut. tápfesz. kikapcsolás
A termék tulajdonságai
A felületszerelt kivitelezésű alkatrészeket (SMD-ket) alkalmazó elektronikai készülékek a hagyományos furatszerelt technológiához képest egy másfajta építési és javítási eljárást kívánnak meg. Alapvető követelmény, hogy készülékjavítás során a beforrasztott SM-alkatrészeket ne kelljen kiépíteni ahhoz, hogy értéküket, működőképességüket ellenőrizhessük, mert egy kiforrasztás rendkívül igénybe venné azokat. Tehát az ilyen készülékek javításához elengedhetetlenek az ún. in-circuit, az áramkörben levő, a panelon beforrasztva maradó alkatrészeket mérő műszerek.

A MAXWELL MX-25 404 típusú SMD alkatrésztesztere ellenállások, kondenzátorok és diódák áramkörben való mérésére/ellenőrzésére alkalmas. A 3 3/4 digites, LCD-s kéziműszer csipeszes kialakítású tapogatóval rendelkezik, ezzel kell az ellenőrizni kívánt alkatrész kivezetéseire csatlakozni. A kezelése rendkívül egyszerű, arra csupán két nyomógomb szolgál. Ellenállásokat 40 Mohm-ig, kondenzátorokat 200 mikroF-ig, ill. diódákat a nyitófeszültségük kijelzésével mérhetünk. Az R-mérés alacsony vizsgáló-feszültséggel (kb. 0,2 V) történik, hogy a félvezető átmenetek ne nyithassanak ki, ezzel meghamisítva a mérést. Méréskor a vizsgálandó készüléket természetesen áramtalanítani kell. A műszer relatívérték-mérésre is alkalmas.

Az MX-25 404 in-circuit R-C-D mérőt 2 db 1,5 V-os AG13 (LR44) méretű alkáli gombelem táplálja. Az elemek élettartamát a készülék automatikus tápfeszültség kikapcsoló szolgáltatása óvja. A telepkimerülést szimbólum jelzi az LCD-n.
Webáruház készítés