Vásárló belépés

Termékajánló

Partnereink

Termék részletekTLKR T80EX Motorola PMR adó-vevő szett

TLKR T80EX Motorola PMR adó-vevő szett

Státusz
ÚJ    
Termék ára
29 950 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Motorola minőség – ajándék áron
a teljes szett: 2 db rádió akkuval, headsettel, hálózati kettős töltővel, övcsipesszel és nyakpánttal, masszív szállító műanyag dobozban.

-8 csatorna.
-0,5 W ERP (effektív kisugárzott) teljesítmény.
-LCD-s, folyadékkristályos kijelző panel.
-Elemkímélő takaréküzem vételkor. Ha a vevő nem vesz jelet (üres a csatorna, nem forgalmaznak, beszélgetnek állomások), akkor kb. 8 másodperc után készenléti állapotba kerül a rádió, és ilyenkor az áramfelvétele töredéke lesz a normál vételi értéknek. Ezt úgy érik el, hogy készenléti állapotban egy áramkör csak rövid időtartamokra kapcsolja be a PMR vevőjét és ha ilyenkor nem talál jelet a csatornában, akkor tovább folytatódik ez ki-be kapcsolgatás. Ha adást talál a csatornában, akkor azonnal visszaváltja a rádiót a normális adás-vételi alapállapotába.
-Elemkímélő adásidő-jelzés, egy elektronika 1 perc folyamatos adás után figyelmeztető hangot ad, ezután megszakítja az adást.
-Állandó automatilus zajzár, ami az ún. monitor nyomógombbal kikapcsolható. Erre akkor lehet szükség, ha nagyon gyenge jeleket (adásokat) kellene vennünk. A bekapcsolt zajzár ezt nem teszi lehetővé. A PMR-ek ún. FM-üzemben adnak vesznek, aminek egyik jellegzetessége az adás nélküli állapotban fellépő erős vételi zaj. A zajzár ettől kíméli meg a rádiózókat, mert elcsendesíti a készüléket.
-CTCSS üzemmód és DCS üzemmód.
-VOX-üzemmód, a hangra történő automatikus adásindítás érzékenysége 5 fokozatban állítható.
-Csoport mód: csoport alakítható ki a tagállomásokkal, hívás azonosíthatósággal.
-Scan (kereső) üzemmód.
- Hívóhang (5 féle, beállítható).
-Vibra hívásjelzés, mint a mobiltelefonoknál, a rádió híváskor nem hanggal, hanem rezgéssel jelez.
*Telepindikátor. Jó dolog, hogy az LCD-n (a kijelzőpanelon) állandóan leolvashatjuk a rádiót tápláló elemek/akkumulátorok állapotát, amiről is egy kis szimbólum ad felvilágosítást.
-Billentyűzár, a mobiltelefonoknál is használatos szolgáltatás: »»
-Előnyös, hogy a szett tartalmazza a rádiók akkupakkjait, egy ún. kétfészkes akkutöltőt és 2 db ún. akkutöltőzsebet. A töltőbe a rádiók közvetlenül beleültethetők vagy a töltőzsebek használatával csak a rádiók (pót) akkupakkjai tölthetők. Külön is vásárolható az IXPN4005 akkutöltő, ami egy kétfészkes töltőt, 2 db HKNN4002 akkupakkot és 2 db akkuzsebet tartalmaz. Ha nem a gyári akkupakkot, hanem 4 db AAA-méretű cellát használunk, akkor a rádión kialakított 9 V-os DC-csatlakozót kell használni az akkutöltéshez.
-Táplálás: a saját NiMH HKNN4002 akkupakkjáról, melyet a szett tartalmaz. A táplálás 4 db AAA-méretű alkáli ceruzaelemről vagy -akkumulátorról is megoldható.
-Több más kényelmi funkció.
-A rádiók színe sárga.
Webáruház készítés